top of page

Hallo Linea Classic S

Oppdatert: 8. mai

Linea Classic har vært med på å forme en hel kaffeverden gjennom de siste tre dekadene, og er den lengstlevende og mest elskede espressomaskinen til La Marzocco.


Med forbedringer som er basert på 30 år med tilbakemeldinger er Linea Classic S godt rustet for å levere uovertruffen ytelse, holdbarhet, pålitelighet og enestående kaffe for en helt ny generasjon.


Linea Classic S er tilgjengelig i 1-4 grupper, med EE eller AV konfigurasjoner og den er Pro App kompatibel. Maskinen hyller estetikken fra sin forgjenger og har et nytt klassisk design med en kantet form som er tro mot sine røtter og passer godt inn i enhver omgivelse.


Den nye funksjonene inkluderer en ny integrert teknologi med moderne solid-state elektronikk, oppdaterte knapper for bedre berøringsfølelse og temperaturkontrollen bruker nå La Marzoccos doble PID-teknologi. Shot-timer kommer nå også som standardfunksjon, som tillater baristaen å gjøre enkle justeringer i travle perioder.Blant de valgfrie funksjonene til Linea Classic S kan man velge vannsensor som måler det innkommende vannets ledningsevne og hardhet, Autosteam som lager steam av utmerket kvalitet med minimal innsats, høye kopprekkverk for en sikrere stabling av kopper, høye ben og baristalys, så du har full kontroll over brygget ditt.


Linea Classic S-chassiset i rustfritt stål kan tilpasses for å passe inn i ethvert miljø.

Comments


bottom of page