top of page

Nye Linea Mini R er her! Her er alt du trenger å vite.

La Marzoccos klassiske Linea Mini har fått en oppdatering. 

Espressostasjon med Linea Mini, Pico espressokvern og knock box i valnøtt.

Klokken 12 på alle hjerters dag slapp La Marzocco en ny oppdatert versjon av Linea Mini

 

En oppdatering både på innsiden og utsiden. Det her er en espressomaskin man virkelig kan stole på. En maskin som passer hjemme til kjøkkenet, til kontoret eller til mindre steder som en vinbar eller til et event. 


Speilblankt gruppehode til espressomaskin

Her er alt du trenger å vite om nye Linea Mini R. 

 

Innhold: 


 

Design


Linea Mini R har et nytt utseende og den har fått de samme linjene som Linea Classic S, Linea Micra og Pico espressokvern. Designet er fra La Marzoccos egne produktdesigner, Stefano Della Pietra. Og uttrykket kalles for Della Pietra estetiken.


Portafiltret 


Utløpet på portafilteret er i svart plast isteden for metall. En plast av høy kvalitet som også er matsikkert.  

 

Utløpet er modulert og gjør det enkelt å bytte mellom enkelt- og dobbelt utløp eller til nakenfilter. Det modulære utløpet gjør det også mye enklere å rengjøre portafilteret når det legger seg vann i utløpet.  


Men kanskje det viktigste er at plast ikke leder varme sånn som metall gjør. Det betyr at espressoen din holder seg varm ned i koppen. 

Portafilter på gruppelokk til espressomaskin

Varmeisolert 


Linea Mini R har også cool-touch steamarm, og selv tuten på røret er varmeisolert. Hele maskin har bedre isoleringsevne enn før og forhindrer at du brenner deg når du tar på maskinen mens den er på. 

Shot-timer


Linea Mini R har nå en innebygd shot-timer som sitter over bryggespaken. Det betyr at du får sanntid når du brygger espresso akkurat som på en profesjonell maskin. Dette bidrar til økt presisjon og gjør det enklere for å lage den samme oppskriften gang på gang. 


Skyllemodus 


Hold gruppehodet og portafilteret rent og fritt for grut med egen skyllemodus.  

Når du drar bryggespaken raskt frem og tilbake starter du et automatisk skylleprogram for portafilteret. Så er du klar til brygge en ny espresso.

 

Bryggetrykk 

Flattjern skrue i koppevarmeren

Skreddersy din espresso ved å justere bryggetrykket i maskinen din. Å justere bryggetrykket er nå mye enklere enn før. Bryggetrykket kan nå justeres via en skrue som sitter lett tilgjengelig på koppevarmeren. Du behøver altså ikke lengre åpne maskinen for å endre trykket. 


Pre-infusion system 

Display på espressomaskin viser 1,8 sekunder.

Linea Mini R har også et helt nytt pre-infusion system. Systemet har to ventiler som tilbyr forsiktig metning og selvrensende flow restrictor.  


Standby modus 


Maskinen slår seg automatisk av etter en forhåndsinnstilt tid når den ikke var vært i bruk. 


Med Linea Mini er alt mulig 


Følelsen når du tar på og bruker Linea Mini R er helt herlig. Spaken, steamhjulet, steamarmen - alle deler har motstand og en matt finish som kjennes både eksklusivt og behagelig å jobbe med. 

 

Er du nysgjerrig på å teste Linea Mini R? Da er du hjertelig velkommen til vårt showroom i Tromsøgata. Maskin er på og klar til å brygges på. 

 

Linea Mini R er og kommer til å være din perfekte følgesvenn. Ta med Mini til hytten din og brygg deilig cappuccino til deg og de du er glad i. Eller kanskje du skal servere espressodrikker fra bakluken på folkevognen din i sommer? Med nye La Marzocco Linea Mini R er alt mulig. 

 

Vi snakkes, 

rRebels. Comments


bottom of page