top of page

Tredetaljer til din La Marzocco Home maskin

Oppdatert: 24. mai


Er det noe vi virkelig har fått lære de siste to årene så er det at kaffe er mye viktigere for oss enn hva vi trodde. Og god kaffe hjemme har kanskje fått en ny betydning for de fleste som har fått kjenne på hjemmekontor og mye tid innenfor hjemmets fire vegger.

Vi vet at det finnes mange lekre, deilige og levedyktige espressomaskiner rundt om på de mange kjøkken, men det som er så fint nå, er at disse allerede pene maskinene kan bli enda penere. Ja, for hvem skulle tro at en speilblank, box fresh La Marzocco Linea Mini kunne bli finere? La Marzocco og Specht Design har sørget for det.


Tredetaljer fra La Marzocco


La Marzocco har siden 1927 levert espressomaskiner av det vi mener er den høyeste rang, og i årsskifte 2020/2021 kom de med sine helt egne tredetaljer til sin Linea Mini. Disse er utviklet og testet av La Marzocco sitt R&D-team, og oppfyller de høye kvalitetskravene den italienske maskinprodusenten er kjent for.


Tredetaljer fra La Marzocco kommer både til Linea Mini og GS3, hvor du kan velge mellom lønn eller valnøtt.

Settet til Linea Mini selges som et komplett sett som inneholder knotter til steam og varmtvann, bryggespak og deksel, håndtak til portafilter selges separat. Til GS3 kan man velge å enten kjøpe bare sidepaneler i lønn eller valnøtt, eller gå for et komplett sett som inneholder steamknott, sidepaneler, håndtak til portafilter og gruppelokk (kun AV) / bryggespak og deksel (kun MP).


Tredetaljer fra Specht Design


Down Under, nærmere bestemt Australia, har Specht Design virkelig satt sitt preg på mange av La Marzocco sine espressomaskiner med sine custom design. De leverer produkter av høy kvalitet og har virkelig blitt en populære aktør for oss espressomaskin-nerder.


Fra Specht Design så fører vi to oppgraderingssett til Linea Mini og GS3; Timber og Premium, hvorav disse igjen kommer i ulike tresorter og ulike farger på detaljene. Timber inneholder det mest essensielle til begge maskiner, og Premium tilbyr det lille ekstra.


Gi espressomaskinen det løftet den fortjener

Har du en gammel eller ny espressomaskin er det alltid gøy med oppgraderinger, mest fordi vi mener du og maskinen din fortjener det. Om du er usikker på hvilket sett du skal velge, eller om du ønsker å se dette på en reell maskin, er du alltid velkommen til å komme innom oss på vårt showroom i Oslo.Comentários


bottom of page